طراحی سایت آموزشی
امروزه فضای مجازی جزء لاینفک زندگی ما شده است. همه ی ما با سایت های آموزشی آشنایی داریم، مهم است که برای شناخت سایت آموزشی با طراحی سایت آموزشی آشنا باشیم. سایت های آموزشی اصولا دو دسته هستند. بعضی از این سایت های آموزشی به صورت مستقل کار می کنند، بعضی دیگر هم به صورت وابسته به آموزشگاه خاص طراحی شده اند.
برای طراحی سایت آموزشی باید استانداردهایی را رعایت کنیم. اولین قدم که در طراحی سایت آموزشی مهم است، این موضوع است که باید سرعت سایت در بارگذاری بسیار بالا باشد. سرعت پایین در بارگذاری صفحات باعث می شود که مخاطبین خود را از دست بدهید. دومین مسئله ی مهم در طراحی سایت آموزشی این است که شما در بیان محتوای خود، باید شفافیت داشته باشید. اگر مخاطب خیلی زود و صریح به هدف خود نرسد مطمئن باشید سریع سایت شما را ترک خواهد کرد.
در طراحی سایت آموزشی خود از آشفتگی پرهیز کنید
جستجوی قوی کاربردی این امکان را برای مخاطب شما ایجاد می کند تا سریع به محتوای مورد نظر خود دست پیدا کند. کاربر باید بتواند عبارت مورد نظر که مقاله یا هر محصول دیگر آموزشی باشد، را با یک جستجوی ساده در سایت شما پیدا کند، در غیر این صورت سریع سایت شما را ترک خواهد کرد.
امکان ایجاد حساب کاربری و عضویت در سایت
این امکان باید برای کاربران سایت شما وجود داشته باشد، تا بازدید کنندگان بتوانند به راحتی از مطالب و محتوای سایت شما استفاده کنند. همان طور که از اسم سایت شما پیداست کاربران سایت شما برای آموزش مراجعه کرده است.
شما باید در طراحی سایت آموزشی خود یک جایگاه ویژه برای ارائه ی محصولات آموزشی خود با فرمت های مختلف در نظر بگیرید. شما باید مقاله های آموزشی خود را به صورت خلاصه در هر زمینه ارائه بدهید، مخاطب با خواندن خلاصه به یک جمع بندی برسد و در صورت تمایل به ادامه آن رجوع کند. همان طور که اشاره شد، محصولات آموزشی را باید با فرمت های مختلفی از قبیل پادکست صوتی، مصاحبه ها، ویدیو های آموزشی، اینفوگرافیک و غیره را در اختیار مخاطبان قرار دهید.
طراحی رابط کاربری با کیفیت
کاربری مناسب این است که کاربر به راحتی و به شکلی مناسب به بخش های مختلف سایت دسترسی داشته باشد. سبک چینش و المان های سایت و رنگبندی آن باید به گونه ای باشد که یک حس خوب به مخاطب القا کند. در طراحی سایت آموزشی خود ریسپانسیو یا همان واکنش پذیر بودن را رعایت کنید، چرا که این روزها کاربران اینترنتی بیشتر مایل هستند با گوشی های هوشمند خود از خدمات اینترنتی استفاده کنند.
قابلیت اشتراک گذاری در طراحی سایت آموزشی
امتیاز دهی به مطالب را هم فراموش نکنید. شما باید به اشتراک گذاری مطالب خود هم فکر کنید. در پایان هر مقاله فضایی ایجاد کنید تا این امکان وجود داشته باشد که بتوانید مقاله را در شبکه های مختلف اجتماعی به اشتراک بگذارید. اینکه در طراحی سایت آموزشی خود یک سیستم خبر نامه مجهز وجود داشته باشد بسیار عالی است. باید در کنار آن یک ایمیل مارکتینگ عالی هم طراحی کنید، تا راهی برای جذب مخاطبان جدید باشد.
همان طور که همه می دانیم افراد به این دلیل به آموزش مجازی علاقه نشان می دهند. چون می توانندکه در هر موقعیت زمانی و مکانی به آموزش دسترسی داشته باشند. پس شما در طراحی سایت آموزشی خود نهایت دقت را به کار ببندید. سایت آموزشی شما می تواند راه درآمد و کسب و کار شما باشد. قاعدتا افراد برای آموزشی که به آنها ارائه می شود، شهریه پرداخت کنند، پس لازم است یک درگاه پرداخت فعال در طراحی سایت آموزشی خود ایجاد کنید.
برگزاری آزمون های آنلاین را فراموش نکنید. کاربر یا همان دانش پژوه با این هدف به سایت آموزشی شما مراجعه کرده است، تا بتواند در هر موقعیت زمانی و مکانی آزمون های خود را بگذراند. پس قابلیت آزمون های آنلاین باید برای موبایل هم مد نظر داشته باشید. باز هم تکرار می کنیم امروزه بیشتر کاربران با استفاده از گوشی های هوشمند خود با فضای مجازی در ارتباط هستند.
شما باید یک سیستم نظر خواهی منسجم در طراحی سایت خود پیش بینی کنید. همین طور آموزش ها را دسته بندی کنید. طراحی سایت آموزشی یک استاندارد هایی را می طلبد که رعایت قابلیت های که در بالا ذکر شد را ضروری می کند. در صورتی که تمایل به ایجاد یک وب سایت آموزشی دارید می توانید از خدماتآژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو ، ارائه دهده خدمات طراحی سایت ، سئو و دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.