طراحی سایت با وردپرس
وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوا است که کار طراحی سایت را بسیار آسان کرده است. طراحی سایت با وردپرس در حال حاضر یکی از آسان ترین و محبوب ترین راههایی است که طراحان وب سایت برای پروژه های خود انتخاب می کنند. شاید برای کسانی که با روند کار طراحی وب سایت آشنایی ندارند، اهمیت طراحی سایت با وردپرس چندان معلوم نباشد. پیش از اینکه سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS ها بوجود بیایند، برای طراحی یک وب سایت ساده می بایست ساعت ها زمان صرف کدنویسی می شد. اما با آمدن سیستم های مدیریت محتوایی مانند وردپرس ، جوملا، دروپال و … و آسان شدن کار طراحی سایت ، افراد زیادی علاقه مند به طراحی سایت با وردپرس شدند. طراحی سایت با وردپرس علاوه بر اینکه آسان است و نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد، بلکه پس از طراحی سایت ، مدیریت امور وب سایت مانند بروزرسانی مطالب در برگه ها و نوشته های آن هم کار بسیار آسانی است. همچنان با آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو همراه باشید.
طراحی سایت با وردپرس چگونه شکل گرفت؟
حتما تاکنون نام وبلاگ و سرویس های وبلاگ دهی را شنیده اید. وردپرس که با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است، در ابتدا به منظور ارائه سرویس به وبلاگ نویسان درست شد، اما به دلیل اوپن سورس بودن و استقبال برنامه نویسان PHP از این سیستم مدیریت محتوا، روز به روز بر امکانات اصلی و جانبی آن افزوده شد و تا به امروز بیش از ۲۵ درصد از وب سایت های جهان با وردپرس طراحی شده و مدیریت می شوند.
در واقع سادگی کار با این سیستم مدیریت محتوا که شما را قادر می سازد بدون داشتن دانش برنامه نویسی اقدام به طراحی سایت کنید، باعث قرار گرفتن وردپرس در صدر جدول سیستم های مدیریت محتوای محبوب شده است.
ویژگی ها و روند کاری طراحی سایت با وردپرس
برای اینکه بخواهید از وردپرس در طراحی سایت استفاده کنید، باید اول آن را در هاست به صورت لوکال (بر روی کامپیوتر خود) یا هاست اصلی نصب کنید. در صورتی که وردپرس را به صورت لوکال نصب کنید و طراحی سایت با وردپرس را انجام دهید، پس از پایان مراحل کار می توانید به راحتی آن را به هاست اصلی انتقال دهید و وب سایت را در اینترنت انتشار دهید.
نکته: ما در این مقاله قصد آموزش گام به گام وردپرس را نداریم، بلکه بیشتر هدف ما آشنایی افراد گوناگون با روند کلی طراحی سایت با وردپرس است، تا در انتخاب سیستم مدیریت محتوای مناسب برای وب سایت، بتوانند تصمیم بهتری بگیرند.
یکی از ویژگی های وردپرس این است که نصب آن بسیار ساده است و به نصب ۵ دقیقه ای معروف است. پس از نصب وردپرس قالب های آماده ای در اختیار شما قرا می گیرد که می توانید با تنظیم آنها به طراحی سایت بپردازید. البته قالب های آماده وردپرس امکانات کمی دارند و در صورتی که بخواهید از یک قالب حرفه ای استفاده کنید، می توانید یک قالب را بر اساس نیازهای خودتان از مارکت های فروش قالب وردپرس خریداری کنید.
معمولا این قالب ها با افزونه هایی مانند، افزونه های سئو ، افزونه های ساخت اسلایدر، افزونه های صفحه ساز حرفه ای و بسیاری امکانات آماده دیگر همراه هستند.
طراحی قالب اختصاصی وردپرس
اگر برای وب سایت خودتان امکانات ویژه ای را در نظر دارید و آن امکانات در قالب های وردپرسی موجود نمی باشد، هیچ مشکلی نیست. وردپرس به برنامه نویسان PHP این امکان را می دهد که امکانات مد نظر خودشان را به صورت اختصاصی بوجو بیاورند.
در واقع وجود امکانات فراوانی که در زمینه های گوناگون در وردپرس مشاهده می شود ناشی از اوپن سورس بودن وردپرس است، که به برنامه نویسان این اجازه را می دهد که امکانات مورد نیاز خود را به آن اضافه کنند.
طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
یکی از امکانات بی نظیر وردپرس این است که با نصب افزونه بسیار حرفه ای ووکامرس می توان در کنار یک وب سایت ساده، یک فروشگاه کامل اینترنتی هم داشت. در رابطه با طراحی سایت فروشگاهی و فروشگاه سازهایی مانند ووکامرس در مقالات بعدی وب سایت آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو توضیحات بیشتری داده خواهد شد.
در صورتی که قصد طراحی سایت برای کسب و کار خود را دارید و در خصوص طراحی سایت با وردپرس سوالاتی دارید، می توانید با آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو تماس بگیرید تا در یک جلسه به صورت رایگان به شما درباره خدمات دیجیتال مارکتینگ مشاوره بدهیم.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.