تیم تولید محتوای بهیدو

طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل،دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل،دیجیتال مارکتینگ

شرکت بهین مبتکران ایده با نام اختصاری «بهیدو» یک مجموعه تخصصیِ فعال در زمینه تجارت الکترونیک است . ارائه خدمات حرفه ای در حوزه طراحی وب سایت، اپلیکیشن های موبایل، سئو و دیجیتال مارکتینگ در دپارتمان های این ظرکت به طور تخصصی انجام می شود.ما به تجارت شما کمک می‌کنیم در فضای مجازی حضوری قدرتمند و تاثیرگذار داشته باشید. به خوبی معرفی شده، دیده شوید و با کاربران فعلی و مشتریان آینده ارتباط برقرار کنید.

فاکتور های رتبه بندی گوگل در سال ۲۰۱۹

يكشنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۸، ۰۴:۰۵ ب.ظ
رتبه بندی در گوگل

فاکتور های رتبه بندی در گوگل که برای رتبه بندی در سال ۲۰۱۹ به آن ها نیاز دارید:

همه ما خیلی خوب می دانیم که موتور جستجوی گوگل باهوش تر از قبل شده است. اگر بخواهید سایت یا وبلاگ تان را در بالاترین قسمت صفحه نتایج جستجوی گوگل قرار دهید باید از آخرین فاکتورهای رتبه بندی در گوگل و آخرین ترندهای سئو تبعیت نمایید. با اینحال گوگل قبل از اینکه بخواهد صفحه ای را رتبه بندی کند از فاکتورهای متعددی بهره می برد. اما سوال اینجاست که این فاکتورها چه چیزی هستند؟ برای پاسخ دادن به این سوال، فهرست کاملی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل را برایتان ایجاد کرده ایم. پس همچنان با آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ و برندینگ ، طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت ، بازاریابی شبکه های اجتماعی و محتوایی همراه باشید تا این فاکتورها را با جزییات بیشتری مرور نماییم.

فاکتورهای رتبه بندی در سال ۲۰۱۹

 HTTPS:

آگوست سال ۲۰۱۴ بود که گوگل اعلام کرد HTTPS بعد از این به عنوان فاکتور رتبه بندی در نظر گرفته خواهد شد. در آگوست سال ۲۰۱۷، گوگل کروم سایت هایی که از این قانون تبعیت نکرده بودند را با برچسب نا امن نمایش داد. این موضوع نشان می دهد که گوگل در حال حاضر HTTPS را به عنوان فاکتور رتبه بندی در نظر می گیرد.

رتبه بندی در گوگل

 کیفیت محتوا:

مهم ترین و اولین نکته کلیدی برای رتبه بندی سایت این است که محتوایتان آموزنده و با کیفیت باشد. اگر نتوانید پست های وبلاگی آموزنده ای برای بازدیدکنندگان تان بنویسید قادر نخواهید بود توجه شان را به خودتان جلب کنید. در چنین شرایطی بازدیدکننده وبلاگ تان را نادیده می گیرد. همیشه سعی کنیدمحتوای با کیفیت و منحصر به فردی بنویسید. علاوه بر این، محتوایی که تولید می کنید باید جذاب و همیشه سبز باشد.

 تحقیق بر روی کلمات کلیدی:

بدون تحقیق بر روی کلمات کلیدی نمی توانید بهترین رتبه را در موتورهای جستجویی همچون گوگل به دست آورید. تحقیق کردن مهم ترین بخش از فرایند سئو محسوب می شود. تحقیق بر روی کلیدواژه ها کار سخت و دشواری است. اما ابزارها و سایت های عالی وجود دارد که می توان از آن ها برای یافتن بهترین واژه ها استفاده کرد.  همیشه کلیدواژه های طولانی را با رقابت کم و جستجوی زیاد انتخاب کنید.

بیشتر بدانید :  راهنمای کامل ساختن بک لینک

 طول محتوا:

محتوایی که طولانی باشد می تواند در مقایسه با محتوای کوتاه تر، رتبه بهتری از موتورهای جستجو بگیرد. اگر پست های کوتاهی می نویسید، طول محتوایتان باید حداقل ۱۰۰۰ کلمه باشد.

موبایل دوست بودن سایت ها:

این روزها گوشی های هوشمند بر دسکتاپ ها پیشی گرفته اند و بیش از نیمی از جستجوهای انجام شده در موتورهای جستجو از طریق گوشی های هوشمند است. به همین خاطر گوگل اولین گام را برای  بهبود نتایج خود برداشت و در نهایت این شرکت، موبایل دوست بودن را به عنوان فاکتور رتبه بندی اعلام کرد.برای اینکه ببینید سایت تان موبایل دوست هست یا نه، از ابزار mobile-friendly testing گوگل استفاده کنید.

 سن دامنه:

مت کاتز از گوگل در این باره چنین می گوید:  تفاوت بین دامنه ای که شش ماه عمر دارد با دامنه ای که یکسال از ثبت شدنش می گذرد زیاد نیست. سن دامنه تنها برای سایت های جدید دیده می شود چون ممکن است سایت های اسپمی باشند.

 طول ثبت دامنه:

گوگل پتنت در این باره چنین گفته است: دامنه های معتبر و ارزشمند سال ها مورد استفاده قرار می گیرند. این در حالیست که دامنه های بی ارزش بیشتر از یکسال استفاده نمی شوند. به همین خاطر تاریخ انقضای دامنه در آینده هم می تواند به عنوان فاکتوری برای پیش بینی اعتبار دامنه و قانونی بودن ان مورد استفاده قرار گیرد.

رتبه بندی در گوگل

تگ های هدینگ:

تگ H1 به موتورهای جستجو کمک می کند موضوع صفحه تان را به خوبی درک کنند. جان مولر از طرف گوگل درباره تگ های H2 و H3 چنین می گوید: این تگ های هدینگ در HTML به ما کمک می کند ساختار صفحات را درک کنیم. استفاده از تگ های H1 زیاد باعث افزایش رتبه بندی نمی شود اما باید به خاطر داشته باشید که هیچ محتوایی بدون این تگ ها کامل نخواهد بود.

بیشتر بدانید :  کمپین ادوردز خود را در 9 گام تنظیم و راه اندازی کنید

 متا دیسکرپشن:

متادیسکرپشن از لحاظ فنی فاکتور رتبه بندی در نظر گرفته نمی شود اما نقش مهمی در افزایش نرخ کلیک بر روی محتوای تان دارد. گوگل به شما اجازه می دهد ۳۰۰ کاراکتر را در متا دیسکرپشن هایتان استفاده کنید.

آغاز عنوان با کلیدواژه:

بر اساس گفته سئوکاران، عنوانی که با کلیدواژه آغاز می شود می تواند رتبه بهتری در موتورهای جستجویی همچون گوگل به دست آورد. به همین خاطر باید عنوان تان را با ۵۰ الی ۶۰ کاراکتر جذاب سازید.

بک لینک ها:

بک لینک ها فاکتورهای رتبه بندی قدیمی هستند که گوگل از آن ها برای رتبه بندی محتوا استفاده می کند. بک لینک ها می توانند در رتبه بندی سایت تان در موتورهای جستجو تفاوت زیادی ایجاد کنند. استفاده درست از آن ها می تواند جایگاه شما در موتورهای جستجو را بهبود ببخشد. برای افزایش اتوریتی دامنه، رتبه بندی سایت و افزایش ترافیک سایت به بک لینک های معتبر نیاز خواهید داشت. با اینحال اگر بک لینک های بی کیفیت یا بدی برای سایت تان بسازید، ممکن است به رتبه سایت تان اسیب وارد کنید. به همین خاطر همیشه باید برای سایت یا وبلاگ تان بک لینک با کیفیت کسب کنید. ۱۰۰ بک لینک با کیفیت می تواند بهتر از ۱۰۰۰ بک لینک بی کیفیت برایتان مفید باشد.

بردکرامپ:

برد کرامپ به کاربران کمک می کند جایی که در سایت هستند را درک کنند. این گزینه به موتورهای جستجو هم کمک می کند داده های ساخت یافته تان را بشناسند. گوگل معتقد است که: جستجوهای انجام شده در این سایت از نشانه گذاری های بردکرامپ  در بدنه صفحات سایت برای طبقه بندی اطلاعات استفاده می کند.

 سرعت بارگذاری سایت:

گوگل سرعت بارگذاری سایت را به عنوان فاکتور رتبه بندی در نظر می گیرد تا تجربه کاربری بهتری برای افراد فراهم آورد. اگر سرعت بارگذاری سایت تان بسیار خوب باشد گوگل آن را در جایگاه های بالاتری قرار خواهد داد.

علاوه بر این، کاربران هم سایت هایی با سرعت بالا را بیشتر دوست دارند.

استفاده از تگ ALT:

گوگل نمی تواند محتوای تصاویر را بخواند. این موتور جستجو تگ ALT به کار رفته در تصاویر را می خزد تا بتواند موضوع آن را بفهمد. شما باید از کلیدواژه های هدف تان در تصویر استفاده کنید. متن ALT به عنوان انکرتکست برای تصاویر به کار می رود.

بیشتر بدانید :  چگونه خود را برای ایندکس اول موبایل آماده کنیم؟

رتبه بندی در گوگل

آدرس های سئو دوست:

موتورهای جستجو به کمک عناوین، متا دیکسرپشن و URL ها محتوای تان را تعیین می کند. به همین خاطر باید تا جایی که می توانید آدرس هایتان را کوتاه و معنادار سازید و از کلمات کلیدی هدف استفاده نمایید.از به کار بردن آدرس هایی همچون آدرس های زیر خودداری کنید:

http://justbrightme.com/p=123

از به کار بردن آدرس های طولانی هم اجتناب کنید:

https://justbrightme.com/5/10/17/category=SEO/of-page-seo-best-web-optimization

همیشه از آدرس های سئو دوستی همچون آدرس زیر استفاده کنید:

http://justbrightmr.com/page-seo-techniques/

تعداد کامنت ها:

می توان کامنت ها را به عنوان فاکتور رتبه بندی گوگل در نظر گرفت چون تعداد بالای کامنت ها نشانه محتوای با کیفیت و کاربرپسند است. Gary Illyes در توییتی گفته که کامنت ها به افزایش رتبه بندی کمک می کنند.

 لینک های داخلی:

لینک های داخلی هم برای موتورهای جستجو و هم برای کاربران اطلاعات مرتبطی درباره محتوا فراهم می کنند. اگر لینک دهی داخلی را به درستی انجام دهید پست های آموزنده ای خواهید داشت. همچنین، بازدیدکنندگان زمان بیشتری بر روی سایت خواهند ماند و همین امر بونس ریت را کاهش می دهد.

گرامر و املای متن:

گرامر و املای متن می تواند کیفیت مقالات را بهبود ببخشد؟ مت کاتز ویدئویی در این باره دارد و درباره اهمیت آن می گوید. نکته مهم این است که برای بهبود محتوای تان از املا و گرامر درستی استفاده کنید.

استفاده از رسانه ها:

اگر از رسانه های مختلف همچون تصویر، ویدئو یا اینفوگرافیک در پست هایتان استفاده کنید، محتوای تان مفیدتر و جذاب تر خواهد بود.  همیشه گفته اند یک تصویر بیشتر از ۱۰۰۰ کلمه ارزش دارد.

 انتشار منظم پست ها:

انتشار منظم پست ها بر روی وبلاگ می تواند رتبه بندی و  تعامل کاربران را افزایش دهد. محتوای شما باید آموزنده و مرتبط باشد.

۹۸/۰۱/۲۵
بهین مبتکران ایده

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.