تیم تولید محتوای بهیدو

طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل،دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل،دیجیتال مارکتینگ

شرکت بهین مبتکران ایده با نام اختصاری «بهیدو» یک مجموعه تخصصیِ فعال در زمینه تجارت الکترونیک است . ارائه خدمات حرفه ای در حوزه طراحی وب سایت، اپلیکیشن های موبایل، سئو و دیجیتال مارکتینگ در دپارتمان های این ظرکت به طور تخصصی انجام می شود.ما به تجارت شما کمک می‌کنیم در فضای مجازی حضوری قدرتمند و تاثیرگذار داشته باشید. به خوبی معرفی شده، دیده شوید و با کاربران فعلی و مشتریان آینده ارتباط برقرار کنید.

توسعه دهنده وب

چه بخواهید شغلی که در حال حاضر دارید را تغییر دهید یا دوست داشته باشید بعد از چند وقت به شغل جدیدی ملحق شوید، می توانید به مشاغلی فکر کنید که حقوق و انعطاف پذیری خوبی دارند. یکی از این مشاغل توسعه دهندگی وب است ( استفاده از زبان های برنامه نویسی برای ساخت سایت).

خوب حالا سوالات زیادی به ذهن خطور می کند. برای اینکه فردی به توسعه دهنده وب تبدیل شود باید چه کارهایی انجام دهد؟

به نظر رسیدن به این هدف کمی دشوار می رسد اما مسیر رسیدن به شغل توسعه دهندگی وب انقدرها هم که فکر می کنید سخت و صعب العبور نیست. در این میان منابع زیادی هست که می توانید از آن ها برای رسیدن به هدف تان استفاده کنید. خیلی از این منابع حتی به صورت رایگان در اختیارتان قرار می گیرند.

در این مقاله قصد داریم گام های اساسی برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب را با هم مرور کنیم. همچنان با آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ و برندینگ ، طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت ، بازاریابی شبکه های اجتماعی و محتوایی همراه باشید.

گام های اساسی برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب

گام اول:

مهارت های مدنظر را برای یادگیری توسعه دهندگی وب شناسایی کنید

توسعه دهنده وب

این شغل به مهارت های متعددی نیاز دارد. این موضوع بدین معنی است که اگر این مهارت ها را به خوبی یاد بگیرید می توانید شغلتان را هم به خوبی انجام دهید.  اولین گام برای رسیدن به شغل توسعه دهندگی وب، شناسایی دقیق مهارت هایی است که نیاز دارید. در این مسیر باید بدانید که دو طبقه بندی برای شغل توسعه دهندگی وب وجود دارد: توسعه فرانت اند و توسعه بک اند.

 توسعه فرانت اند: ( Front End Web Development )

توسعه دهندگان فرانت اند با بخش های بصری سایت که کاربر می بیند و از طریق مرورگرش با آن تعامل دارد سر و کار دارد. زبان های برنامه نویسی وجود دارد که برای شغل توسعه دهندگی فرانت اند از اهمیت زیادی برخوردار است. بیشتر افراد زمانی که وارد این مسیر می شوند باید با زبان هایی همچون جاوا اسکریپت، CSS و HTML اشنا باشند.

بیشتر بدانید :  طراحی سایت با وردپرس

HTML و CSS زبان هایی هستند که برای تعریف بخش هایی از صفحات وب و استایل آن ها مورد استفاده قرار می گیرند. این در حالیست که جاوا اسکریپت زبانی است که برای کنترل محتوای پویا بر روی وب همچون اسکرول کردن ویدئو، گرافیک های انیمیشنی و نقشه های تعاملی به کار می رود.

کار بر روی این سه زبان برنامه نویسی باید بخشی از فرایند کسب مهارت در حوزه توسعه دهندگی وب باشد.

توسعه بک اند: ( Back End Web-Development )

برنامه نویسی بک اند با جنبه های پنهان سایت سر و کار دارد. مواردی همچون برنامه نویسی برای درخواست داده از پایگاه داده و نمایش داده ای که در برگیرنده محتوای جاوا اسکریپت، CSS و HTML است. مهارت های عمومی که برای توسعه دهندگی بک اند استفاده می شود شامل فریم ورک وب همچون Ruby on Rails و NodeJS است. با اینکه چنین مهارت هایی جزو مهارت های اصولی و مورد نیاز برای آغاز مشاغل توسعه دهندگی بک اند و فرانت اند هستند اما متخصصان بر این باورند که رویکرد شخصی و انگیزه های شخصی شما به اندازه همین مهارت ها اهمیت دارند.

همانند هر شغلی وقتی می خواهید وارد حوزه توسعه وب شوید باید مهارت هایی داشته باشید و بتوانید با چالش های موجود مقابله کنید و از کارتان لذت ببرید. مطالعه یک یا چند زبان برنامه نویسی کافی نیست. اگر شما علاقه ای به این حوزه نداشته باشید مسیرتان دشوارتر خواهد شد.

گام دوم: 

شروع به یادگیری توسعه وب کنید و به صورت عملی از مهارت هایتان بهره ببرید

توسعه دهنده وب

بعد از اینکه متوجه شدید توسعه دهنده وب به چه مهارت هایی نیاز دارد و باید چه مسیری را طی کند، باید به سراغ یادگیری این مهارت ها بروید. با اینکه می توانید مهارت های برنامه نویسی را در کلاس های مختلف بیاموزید اما در خانه و محیط کارتان هم می توانید این ها را یاد بگیرید. پس زیاد نگران نباشید. آموزش های رایگان زیادی برای زبان های برنامه نویسی HTML، CSS و جاوا اسکریپت وجود دارد که  می توانید از آن ها استفاده کنید.

بیشتر بدانید :  روشهای بهبود طراحی سایت تجاری در بازاریابی الکترونیک

سایت های Codeacademy و w3schools چنین آموزش هایی را در اختیارتان قرار می دهند. در این میان کلاس های آنلاین پولی هم برای افرادی که به دنبال پشتیبانی بیشتر هستند موجود است. همه این ها به شما کمک می کند در هزینه های خود برای رفتن به دانشگاه صرفه جویی کنید. علاوه بر یادگیری مهارت های برنامه نویسی از طریق آموزش ها و کلاس های آنلاین، شما باید در جوامعی همچون GitHub و  Stack Overflow هم حضور داشته باشید.

Github انجمنی است که در آن توسعه دهندگان وب می توانند پروژه های خود را به اشتراک بگذارند و سایر موارد را با هم بررسی نمایند.

Stack Overflow هم جایی برای بحث در مورد زبان های برنامه نویسی است که توسعه دهندگان به شکل پرسش و پاسخ با هم ارتباط برقرار می کنند.

هر دوی این پلتفرم ها فضای عالی برای یادگیری و کسب تجربه هستند. در این میان باید استراتژی مناسبی برای استفاده از زمان خود بر روی پروژه های تست داشته باشید. با اینکه این پروژه ها می توانند کوچک باشند اما ساخت یک سایت واقعی به شما کمک می کند اعتماد به نفس پیدا کنید و فرصت های بیشتری را تجربه نمایید.  در نهایت زمانی که در حال یادگیری این مهارت ها هستید از ابزارهای رایگان موجود که برای شفل توسعه دهندگی وب طراحی شده اند استفاده کنید. مثلا می توانید از ویرایشگرهای متنی، افزونه های مرورگر یا سیستم های مدیریت محتوا بهره ببرید.

گام سوم:

ببینید فریلنسینگ برایتان بهتر است یا کار با یک شرکت

توسعه دهنده وب

بعد از اینکه مجموعه مهارت های مورد نیاز برای توسعه دهندگی وب را به دست آورید باید ببینید دوست دارید چگونه کار کنید.

می خواهید برای یک شرکت شناخته شده کار کنید یا ترجیح می دهید در آغاز کار فریلنسر باشید و برای خودتان فعالیت داشته باشید. مزایا و معایب زیادی برای فریلنسینگ و کار به صورت تمام وقت وجود دارد. مسیری که شما انتخاب می کنید به چیزی که از شغل توسعه دهندگی وب نیاز دارید بستگی دارد. نکته مهمی که باید مدنظر داشته باشید سبک شغلی است که برای توسعه دهندگی وب وجود دارد.

بیشتر بدانید :  چه چیزی باعث ایجاد یک طرح خوب برای صفحه اصلی سایت می شود؟

اگر از شغل سنتی و دفتری به سراغ توسعه دهندگی وب آمده اید ممکن است دوست داشته باشید دنیای فریلنسینگ را هم تجربه کنید. با اینکه توسعه دهندگان فریلنسر ممکن است پول زیادی به دست نیاورند اما  ترجیح می دهند به این شیوه فعالیت کنندو ازاد باشند. با اینحال بیشتر متخصصان بر این باورند که شروع کار در یک شرکت شناخته شده به افراد کمک می کند در همان مراحل اولیه بهترین تمرینات موجود را یاد بگیرند. البته برای برخی از توسعه دهندگان وب فریلنسری مزایای بیشتری دارد و می تواند فرصت های بیشتری در اختیارشان بگذارد.

زیبایی شغل توسعه دهندگی هم به همین است که گزینه های زیادی روی میز وجود دارد و فرد بر اساس نیازهای خود می تواند یکی از آن ها را انتخاب کند.  در هر دو صورت زمانی که شروع به یافتن شغل به عنوان توسعه دهنده وب کردید باید چشمانتان را خوب باز کنید و ببینید در دنیای آنلاین چه فرصت هایی برایتان وجود دارد. از سایت هایی همچون Glassdoor و  Indeed استفاده کنید. در این سایت ها فرصت های شغلی زیادی وجود دارد و می توانید برای موقعیت توسعه دهندگی وب مشاغلی را جستجو کنید.

برخی از سایت ها هم هستند که بیشتر بر روی موقعیت های فریلنسینگ انعطاف پذیر و از راه دور تمرکز دارند.

علاوه بر این سایت هایی مثل Meetup.com و  Women Who Code زمانی که می خواهید فرصت های شبکه ای را بیابید و از ارتباطات رو در رو و کارگاه های آموزشی بهره ببرید دارایی های ارزشمندی برایتان خواهد بود.

به خاطر داشته باشید که مسیر رسیدن به شغل توسعه دهندگی وب ممکن است به نظر حماسی  و دشوار برسد اما همیشه اینگونه نیست. از گام های ساده ای که در این مقاله بیان کردیم استفاده کنید و به عنوان توسعه دهنده وب از مزایای موجود بهره ببرید.

۹۸/۰۴/۲۷
بهین مبتکران ایده

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.