تیم تولید محتوای بهیدو

طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل،دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل،دیجیتال مارکتینگ

شرکت بهین مبتکران ایده با نام اختصاری «بهیدو» یک مجموعه تخصصیِ فعال در زمینه تجارت الکترونیک است . ارائه خدمات حرفه ای در حوزه طراحی وب سایت، اپلیکیشن های موبایل، سئو و دیجیتال مارکتینگ در دپارتمان های این ظرکت به طور تخصصی انجام می شود.ما به تجارت شما کمک می‌کنیم در فضای مجازی حضوری قدرتمند و تاثیرگذار داشته باشید. به خوبی معرفی شده، دیده شوید و با کاربران فعلی و مشتریان آینده ارتباط برقرار کنید.

ساخت اپلیکیشن

قبل از اینکه بخواهید یک اپلیکیشن موبایلی بنویسید مواردی هست که باید به خاطر داشته باشید. این موارد به شما کمک می کند انتظارات مشتری را بر آورده کنید، کیفیت و عملکرد اپلیکیش را در نظر داشته باشید و میلیون ها دانلود به دست آورید و از این طریق درآمدزایی کنید. برای ساخت اپلیکیشن و درآمدزایی از آن به مراحلی نیاز خواهید داشت که در ادامه به همین موضوع خواهیم پرداخت. همچنان با آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ و برندینگ ، طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت ، بازاریابی شبکه های اجتماعی و محتوایی همراه شوید.

چگونه اپلیکیشن ایجاد کنیم؟

 گام اول: ایده تولید اپلیکیشن

ساخت اپلیکیشن

شاید باور نکنید اما روزانه شما صدها یا حتی هزاران ایده در سر خواهید داشت. بیشتر این ایده ها راه حل هایی هستند که برای انجام وظایف روزانه تان توسعه می دهید. اما واقعیت این است که خیلی از ایده ها و راه حل هایی که ما در سر داریم می توانند راه حلی برای مشکلات دیگران هم باشند. مشکل دیگر این است که شما ایده های مختلفی دارید اما نمی توانید بهترینش را انتخاب کنید. به طور کلی می توانید بگویید هر مفهومی که قادر باشد مشکلی را حل کند یک ایده خوب است.

اما از کجا ایده عالی برای ایجاد اپلیکیشن به دست آوریم؟

جالب ترین بخش تولید اپلیکیشن این است که شما باید ایده های ابداعی داشته باشید.

ایده اپلیکیشن، موفقیتش را تعریف می کند. داشتن برنامه چه ساده و چه پیچیده تنها چیزی است که باید در گام اول در نظر داشته باشید. علاوه بر این باید به خاطر داشته باشید که بیشتر کارآفرینان موفق اپلیکیشن های خود را از طریق ایده های متعدد تولید کرده اند. بنابراین خودتان را با یک ایده واحد محدود نکنید. از همه ایده هایی که به ذهنتان می رسد یادداشت بردارید. سپس مواردی که در یک طبقه بندی قرار می گیرند را بیابید و کنار هم قرار دهید.

 گام دوم: طبقه بندی ایده های اپلیکیشن

ساخت اپلیکیشن

طبقه بندی یکی از بخش های ضروری ساخت اپلیکیشن است.  اگر بتوانید ایده هایتان را طبقه بندی کنید می توانید برنامه ابداعی بسازید که باعث موفقیت تان می شود. انتخاب طبقه بندی مناسب برای اپلیکیشن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چون فاکتورهایی همچون تعداد دانلود، درآمدی که از آن دارید، رقابتی که کسب می کنید به طبقه بندی اپلیکیشن تان مربوط است.

بیشتر بدانید :  چرا کسب وکار شما به اپلیکیشن موبایل وفاداری مشتری نیاز دارد؟

 حرکت از ایده به سمت مدل:

مردم اغلب فکر می کنند وقتی ایده ای برای اپلیکیشن داشتند باید شروع به ساختن آن کنند و در بیشتر موارد یادشان می شود  مدل درآمدزایی از آن را تجزیه و تحلیل کنند. شما باید قبل از هر کاری به سوالات زیر پاسخ دهید:

هدف از تولید این اپلیکیشن چیست؟

از برنامه های تجاری چه چیزی می توانم به دست بیاورم؟

فهمیدن دلیل ایجاد برنامه به شما کمک می کند در طولانی مدت بر روی برنامه تان متمرکز باشید چون این یک تجارت است. ساخت اپلیکیشن با ایده آغاز می شود اما شما برای تبدیل کردنش به واقعیت به مدل قدرتمند نیاز دارید.

برای آگاهی بیشتر در مورد دیگر خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو همین حالا با ما تماس بگیرید .

تماس با ما برنامه ریزی و طراحی اپلیکیشن موبایل

 اهدافتان را شناسایی کنید:

همه ایده های شما باید هدفی را دنبال کنند. آغاز کسب وکار بدون تنظیم اهداف مناسب به هدر رفتن سرمایه ها منجر می شود. به همین خاطر تنظیم اهداف در تعیین رشد اپلیکیشن بسیار مهم است. کاری که شما باید انجام دهید این است که ایده ای برای اپلیکیشن تان بیابید، سپس آن را در بازار بررسی کنید و در نهایت ببینید اپلیکیشن قرار است چه کاری انجام دهد. وقتی مفهوم و ایده ها را خلاصه می کنید می توانید ایده های جدیدتری به دست بیاورید و آن ها را هم به اپلیکیشن تبدیل نمایید.

گام سوم: ایده اپلیکیشن را روی کاغذ وارد کنید

ساخت اپلیکیشن

اگر هیجان زده هستید و سوالات زیادی درباره ساخت اپلیکیشن دارید یا اینکه می خواهید بدانید چگونه می توانید از برنامه تان درآمدزایی کنید گام سوم را فراموش نکنید.  ما به شما در این مسیر کمک خواهیم کرد.

باید بدانید که هدف فعلی تان شما را به مقصد می سراند یا خیر. حالا کاری که باید انجام دهید  این است که ایده را روی کاغذ بیاورید و تا جایی که می توانید آن را دقیق بنویسید. برای اینکار لازم نیست هنرمند باشید اما از اشکال اصلی می توانید استفاده کنید. اگرچه این کاغذ ممکن است ظاهر غیر حرفه ای داشته باشد اما بسیار کمکتان می کند.

گام چهارم:  از وایرفریم یا موکاپ استفاده کنید

ساخت اپلیکیشن

وایر فریم یا موکاپ به شما کمک می کند چارچوب اپلیکیشن موبایلی خود را به شکل سازماندهی شده ای نشان دهید. به کمک وایرفریم به اپلیکیشن تان طرح اساسی می بخشید و می توانید آن را مرور کنید. استفاده از وایرفریم چندان دشوار نیست چون می تواند به اندازه سایر موارد ساده باشد.

بیشتر بدانید :  آیا سایت شما واکنشگراست؟

 گام پنجم:  از طرز فکر اگر این پس این استفاده کنید

ساخت اپلیکیشن

این گزینه یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که کمکتان می کند اپلیکیشن موفقی در بازار داشته باشید. برنامه اگر این پس این، یک روش قدرتمند برای رسیدن به اهداف در زندگی است. اگرچه ایده بر اساس خلاقیت و نوآوری ایجاد می شود اما برنامه نویسی چنین نیست. اگر برنامه نویس شما دیدگاه تان را درک نکند سوالات زیادی در ذهنش می ماند و در نهایت اپلیشکینی که تحویلتان می دهد همان اپلیشکینی که می خواستید نیست.

به همین خاطر زمانی که در حال طراحی اپلیکیشن هستید باید برنامه اگر این پس این را داشته باشید. بهترین روش برای نشان دادن این برنامه از طریق پیکان هایی است که جهات را نشان می دهند.

 گام ششم: از وایرفریم برنامه برای بهبود مداوم آن استفاده کنید

ساخت اپلیکیشن

ایجاد وایرفریم برای اپلیکیشن موبایلی مزایای بسیار زیادی دارد. بعد از ارسال وایرفریم، می توانید آن را نگه دارید و اگر نیازی به اصلاح بود از آن استفاده کنید. به کمک این گزینه می توانید بدانید اپلیکیشن تان برای کاربران جذاب بوده است یا خیر. بعد از اینکه دوباره وایرفریم را به روز کردید می توانید آن را برای افراد ارسال کنید.

 گام هفتم: از دام های رایج دوری کنید

ساخت اپلیکیشن

به خاطر پیشنهادات زیادی که در حوزه اپلیکیشن ها وجود دارد ممکن است هیجان زده شوید. به خاطر داشته باشید که به تنهایی ممکن است نتوانید کار را به پیش ببرید. در طول فاز توسعه باید توجه ویژه ای به اپلیکیشن رویایی تان داشته باشید و بر روی جزییات کار کنید. اگر مهارت خاصی ندارید باید بر روی توسعه دهنده کنترل داشته باشید.

 گام هشتم: برای توسعه برنامه از کمک دیگران هم بهره ببرید

ساخت اپلیکیشن

بیشتر شرکت هایی که در کار توسعه و برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایلی هستند می توانند در این فرآیند کمکتان کنند. آن ها می توانند دیدگاه های شما را دریافت کنند و آن را به واقعیت تبدیل نمایند.

مزایا:

بعد از اینکه همه جزییات را گفتید می توانید راحت بنشینید و هر چیزی که نیاز بود را تایید کنید.

 معایب:

این روش هزینه زیادی برایتان در پی دارد. شاید فرد ثالث نتواند ایده تان را دقیقا آنطور که دوست دارید پیاده کند.

بیشتر بدانید :  برای اینکه توسعه دهنده Front End (رابط کاربری) باشید چه مواردی را باید بدانید؟

 گام نهم:  از ایده تا کاغذ. خلاصه کردن

ساخت اپلیکیشن

خوب حالا شما یک ایده دارید. باید ببینید چرا  افراد به ایده تان نیاز دارند و چگونه می توانید رنگ واقعیت به آن ببخشید. با رشد روزافزون گوشی های هوشمند و موبایل ها، بازار اپلیکیشن ها هم به شدت در حال رشد است. میلیون ها اپلیکیشن در بازار هست و هر کدام طبقه بندی های خاصی را پوشش می دهند. افراد زیادی هستند که از طریق اپلیکیشن درآمدزایی می کنند و کسب وکارشان را جلو می برند. متخصصان در صنعت موبایل هم پیش بینی کرده اند که اپلیکیشن ها و اقتصاد مربوط به آن ها در سال های آتی رشد چشمگیری خواهد داشت. خوب حالا باید ببینیم چگونه می توانیم از اپلیکیشن های موبایلی درآمدزایی کنیم.

برای اینکه مطمئن شویم بیشترین و بالاترین درآمد را از برنامه ها به دست می آوریم باید مدل مناسبی که با ماهیت برنامه مان سازگار است را انتخاب نماییم.

 دو روش گسترده زیر به درآمدزایی از اپلیکیشن ها کمک تان می کند:

 خرید داخل اپلیکیشن:

این یک روش مفید برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشن هاست. خریدهای داخل برنامه  به فروش محصولات دیجیتال از طریق اپلیکیشن کمک می کند. بیشتر توسعه دهندگان و برنامه نویسان اپلیکیشن ها از ابزارها و منابع خاص برای بهبود عملکرد خرید داخل برنامه استفاده می کنند تا فرآیند فروش راحت تری برای کاربران داشته باشند. خرید داخل اپلیکیشن را می توان بسته به نیازمندی ها، از طریق روش های متعددی اجرا کرد. بر اساس داده های موجود، IAP یکی از روش های درآمدزایی مهم برای صاحبان اپلیکیشن هاست.

 تبلیغات:

تبلیغات یکی از موثرترین و ساده ترین روش ها برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشن ها هستند. صاحبان کسب وکارها می توانند به شبکه تبلیغات ملحق شوند و بنرهایشان را به کاربران نشان دهند. شبکه های درآمدزایی زیادی هست که به شما کمک می کند درآمدتان از تبلیغات را به حداکثر برسانید. پس حالا اگر ایده ای برای اپلیکیشن دارید می توانید آن را با شرکت های توسعه دهنده و برنامه نویسی اپلیکیشن در میان بگذارید. با تبلیغاتی که در برنامه گنجانده می شود و به مخاطبان مختلفی نشان داده می شود می توانید درآمد زیادی کسب کنید. حتی می توانید با خرید داخل برنامه هم درآمدزایی کنید. همه این ها روش های درآمدزایی از اپلیکیشن ها هستند.

۹۸/۰۸/۰۷
بهین مبتکران ایده

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.