نحوه رزرو غذای پرسنل شرکت ها در این سیستم چگونه است؟
خدمات رزرو آنلاین غذا اغلب در سیستم اتوماسیون تغذیه و ژتون دانشگاه ها استفاده می شود، اما دیگر سازمان ها نیز با توجه به نحوه مدیریت بخش رستوران خود می توانند از این خدمات استفاده نمایند. به این ترتیب در برخی از سازمان ها، پرسنل باید همانند دانشجویان قبل از هر وعده غذایی از طریق وب و به صورت آنلاین برای رزرو غذای خود اقدام نمایند. اما در بسیاری از شرکت ها بحث رزرو غذا اصلا مطرح نیست چراکه غذا از قبل آماده شده و کارمند در زمان صرف نهار تنها با تایید هویت بیومتریک خود می تواند غذای خود را تحویل بگیرد، در این صورت تنها معیار اصلی برای تحویل غذا کارمند شرکت بودن است. یکی دیگر از راه های رزرو غذا برای کارکنان یک شرکت بر اساس حضور شخص در آن روز کاری است. به عبارتی در صورت تایید حضور فیزیکی شخص توسط نرم افزار حضور و غیاب، خود سیستم به صورت اتوماتیک برای کارمند رزرو غذا را انجام می دهد و دیگر نیازی به رزرو غذا توسط شخص نیست. البته در اتوماسیون تغذیه شرکت مهندسی رایانه امین این امکان نیز وجود دارد که فرد بتواند علاوه بر رزرو غذای اصلی خود، برای مهمان و هر شخص دیگری غذای اضافی با تعداد مشخص دریافت نماید. اگر بخش امور مالی در نرم افزار فعال شده باشد، رزرو غذا باید به صورت پرداخت آنلاین و یا با کاهش شارژ حساب شخص انجام شود. این نرم افزار می تواند برای هر نوع غذا و رزرو، ضریب و مبلغ مشخصی را در نظر بگیرد که در صورت دریافت وعده های غذایی اضافی می توان ضریب مبلغ غذا را افزایش داد.
بخش حسابداری در اتوماسیون تغذیه و ژتون چگونه است؟
نرم افزار تغذیه و ژتون قابلیت مدیریت امور مالی مربوط به بخش رستوران را نیز دارد. این نرم افزار شامل سه قسمت صندوقدار، ثبت تراکنش و تسویه حساب است. فعالیت های این بخش عبارتند از : ثبت تراکنش های پرداختی، لغو تراکنش های پرداختی، تسویه حساب صندوقدار تا پایان روز یا تا پایان هفته و … .
آیتم های مهم در اتوماسیون تغذیه و ژتون چیست؟
برای راه اندازی نرم افزار تغذیه و ژتون باید در ابتدا آیتم های مهم در بخش رستوران را در این سیستم تعریف نمایید. برخی از آیتم های رایج در این نرم افزار عبارتند از: غذاها، تقویم، منوی غذایی، گروه غذایی ،وعده های مجاز، ساعت وعده ها و سالن ها.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.