تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
ایت های اختصاصی و نیمه اختصاصی نقاط مشترک زیادی با یکدیگر دارند، اما با این وجود برخی از جزئیات و ویژگی ها هستند که می توانند طراحی این دو سایت را کاملا از هم مجزا کنند. اگر می خواهید بدانید تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی در چیست، پیشنهاد می کنیم این مطلب را دنبال کنید.
تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
سایت های اختصاصی و نیمه اختصاصی نقاط مشترک زیادی با یکدیگر دارند، اما با این وجود برخی از جزئیات و ویژگی ها هستند که می توانند طراحی این دو سایت را کاملا از هم مجزا کنند. اگر می خواهید بدانید تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی در چیست، پیشنهاد می کنیم این مطلب را دنبال کنید.
تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
برای اینکه در تجارت مدرن امروزی بدرخشید باید حضور فعالی در دنیای وب داشته باشید. این حضور فعال بدون داشتن یک وب سایت حرفه ای و کاربر پسند غیر ممکن است. به همین دلیل خیلی از کسب و کارها برای سفارش طراحی سایت اقدام می کنند تا کاربران بیشتری را با محصولات و خدمات خود آشنا کنند.
اما در این میان برخی از صاحبان مشاغل برای جلو زدن از دیگر رقبای خود به دنبال طراحی یک سایت حرفه ای و کاملا اختصاصی می روند. چرا که تمامی اصول و استانداردهای روز دنیا در طراحی سایت های کاملا اختصاصی و سفارشی سازی شده لحاظ می شود. اما با این وجود گاهی اوقات برخی از مشتریان، هم به دنبال یک وب سایت منحصر بفرد هستند و هم می خواهند هزینه کمتری را نسبت به طراحی سایت های اختصاصی پرداخت کنند. در این صورت بیشتر آژانس های دیجیتال مارکتینگ حرفه ای نظیر بهیدو یک پیشنهاد دیگر تحت عنوان طراحی سایت نیمه اختصاصی را به این گونه از مشتریان ارائه می دهند. شباهت های زیادی میان سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی وجود دارد، به این ترتیب با دانستن تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی می توان بقیه موارد را در بین این دو طراحی مشترک نامید.
طراحی اختصاصی یا نیمه اختصاصی؟ کدام را انتخاب کنیم؟
اگر شما هم در اینترنت طراحی وب سایت را جستجو کرده باشید ،حتما باید با دو اصطلاح طراحی سایت اختصاصی و طراحی سایت نیمه اختصاصی مواجه شده باشید. برای افراد غیر حرفه ای در زمینه طراحی سایت، قطعا در مورد تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی ، ویژگی ها و قیمت هر کدام از آنها؛ سوالات زیادی پیش می آید. همراه ما باشید تا در ادامه به ویژگی های منحصر بفرد هر کدام از این سایت ها بپردازیم.
-
ویژگی های طراحی سایت اختصاصی :
–کدنویسی نویسی اختصای و طراحی قالب جدید
گاهی اوقات برخی از مشتریان و کارفرمایان آژانس های دیجیتال مارکتینگ، یک ایده طراحی وب سایت را از مدت ها پیش در ذهن خود پرورانده اند و دقیقا از چیزی که می خواهند مطمئن هستند. در چنین شرایطی که مشتری از یک پروپوزال و یا طرح پیشنهادی برخوردار است، طراحی سایت اختصاصی یک ضرورت بوده و اجتناب ناپذیر است. چرا که برای رسیدن به هدف مشتری، به یک کد نویسی اختصاصی و طراحی قالب جدید نیاز خواهد بود.
در این صورت هنگام مراجعه به یک شرکت طراحی سایت، کارشناسان این شرکت با بررسی کامل ویژگی های مورد نیاز جهت طراحی سایت شما، برآورد دقیقی از هزینه طراحی سایت به شما اعلام می نمایند.
همچنین در این روش با توجه به نوع و ویژگی های سایت مورد نظر کارفرما، ممکن است امکان استفاده از cmsهای آماده ای همچون وردپرس و جوملا وجود داشته باشد. یا در غیر این صورت طراحی به صورت کاملا اختصاصی با cms شخصی مدنظر کارفرما و با یکی از زبان های برنامه نویسی پیشرفته که کارشناس طراحی به آن مسلط است انجام می شود.
–طراحی گرافیکی اختصاصی
علاوه بر مبحث نوع کدنویسی و قالب مورد استفاده در طراحی سایت اختصاصی باید به طراحی گرافیکی اختصاصی این سایت ها نیز اشاره کرد. در این مرحله طرح گرافیکی یا همان PSD سایت کاملا شخصی و مطابق با سلیقه و نیاز کارفرما توسط گرافیست شرکت آماده می گردد. این طرح گرافیکی تا زمانی که به طور کامل توسط کارفرما مورد تایید قرار نگیرد در سایت پیاده سازی نخواهد شد و مرتبا ویرایش می گردد. پس از آن تیم برنامه نویس، قالب سایت اختصاصی را درست مطابق با طرح گرافیکی تایید شده آماده می کنند.
لازم به ذکر تمامی مراحل طراحی سایت اختصاصی زیر نظر کارفرما و بر اساس سلیقه و احتیاجات وی تکمیل می گردد. پس از آماده شدن سایت، در مرحله نهایی تایید و تحویل پروژه دموی آن در اختیار کارفرما قرار می گیرد تا به طور کامل بررسی های لازم روی عملکرد و ویژگی های آن صورت بگیرد. پس از تایید کامل کارفرما سایت بر روی دامنه اصلی بارگذاری شده و آموزش لازم برای کار با آن به کارفرما ارائه می شود.
-
ویژگی های طراحی سایت نیمه اختصاصـی :
اگر کارفرما از قبل ایده خاصی برای طراحی سایت در نظر ندارد و تنها به یک سایت حرفه ای متناسب با نوع فعالیت و کسب و کار خود نیاز دارد، طراحی نیمه اختصاصی یک انتخاب ایده آل برای او محسوب می شود.
در این طراحی از قالبهای آماده و از پیش طراحی شده استفاده می شود و بعد انتخاب یک قالب مناسب مطابق با سلیقه مشتری، تغییرات لازم برای بهینه سازی و اختصاصی کردن قالب انجام می شود.
در اینجا نیز بعد از انجام کارهای لازم برای بهینهسازی و شخصیسازی قالب، دموی سایت در اختیار کارفرما قرار می گیرد تا پس از تایید بر روی دامنه اصلی سایت بارگزاری شود. در هر دو طراحی جهت کار با پنل مدیریت سایت و انجام ویرایشهای موردنظر در تولید محتوای وب سایت آموزش های لازم به کارفرما داده میشود.
بررسی تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی در یک نگاه :
– با توجه به این که سایت های اختصاصی از پایه مطابق با ایده و سلیقه مشتری طراحی میشوند، بنابراین نسبت به طراحی سایت نیمه اختصاصی به زمان بیشتری برای تحویل پروژه نیاز دارند.
– با توجه به مطالب بیان شده می توان نتیجه گرفت هزینه طراحی یک سایت اختصاصی نسبت به طراحی نیمه اختصاصی بیشتر است.
-کدنویسی اختصاصی در طراحی سایت های اختصاصی منجر به سئوی راحتتر و کم هزینهتر می شود. بنابراین اگر به سئو اهمیت می دهید از طراحی اختصاصی استفاده نمایید.
– چنانچه بعد از مدتی قصد تغییر و ارتقاء سایت خود را دارید بهتر است برای طراحی یک وب سایت اختصاصی سفارش بدهید.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.