طرز تهیه کالباس خانگی (بدون گلوتن)
سه شنبه, ۲ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ ب.ظ
مواد مورد نیاز تهیه کالباس خانگی :
- سینه مرغ بدون استخوان : 1 عدد بزرگ
- گوشت چرخ کرده : برابر با مقدار مرغ
- زرده تخم مرغ محلی : 1 عدد
- سیر تازه : 3 تا 4 حبه
- روغن مایع : پنج قاشق غذا خوری
- هویج پخته و خرد شده : مقداری
- زنجبیل رنده شده : نصف قاشق چای خوری
- پسته خام پوست گرفته : مقداری
- جوز هندی : نصف قاشق چای خوری
- هل سبز کوبیده : 1/3قاشق چای خوری
- آرد بدون گلوتن : 1 قاشق
- نمک دریایی : نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه کالباس خانگی (بدون گلوتن)
دسته بندی ها :مواد مورد نیاز تهیه کالباس خانگی :
- سینه مرغ بدون استخوان : 1 عدد بزرگ
- گوشت چرخ کرده : برابر با مقدار مرغ
- زرده تخم مرغ محلی : 1 عدد
- سیر تازه : 3 تا 4 حبه
- روغن مایع : پنج قاشق غذا خوری
- هویج پخته و خرد شده : مقداری
- زنجبیل رنده شده : نصف قاشق چای خوری
- پسته خام پوست گرفته : مقداری
- جوز هندی : نصف قاشق چای خوری
- هل سبز کوبیده : 1/3قاشق چای خوری
- آرد بدون گلوتن : 1 قاشق
- نمک دریایی : نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه کالباس خانگی :
- سینه مرغ به همراه سیر دو بار چرخ کنید.
- گوشت چرخ کرده به همراه زنجبیل، جوز، نمک، هل و فلفل دوبار چرخ کنید.
- چرخ کرده گوشت و مرغ را با زرده تخممرغ، روغن و آرد بدون گلوتن گالو مخلوط کرده و یک بار دیگر چرخ نمایید.
- مواد را به حالت استوانهای در آورید و هویچهای پخته خرد شده و پسته را با فاصله داخل مواد فرو کنید.
- استوانه را ابتدا داخل سلیفون و بعد آلومینیوم محکم بپیچید. سپس دو طرف مواد را به صورت شکلاتی محکم ببنید تا آب داخل مواد نرود.
- استوانه را داخل آب جوش قرار داده، و آن را با شعله ملایم به مدت یک ساعت بپزید.
- بعد از پایان پخت، اجازه دهید کالباس خنک شود و سپس آن را به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۹۹/۱۰/۰۲
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.